Kom videre i livet med psykoterapi

Få ny energi og mere lyst til livet - bliv stærkere, mere handlekraftig og få dit liv tilbage på rette spor med psykoterapi!


Når livet gør ondt, parforholdet knaser eller når der er problemer på arbejdspladsen, er det en naturlig reaktion, at miste overblikket og blive handlingslammet. Men det faktum, at du nu læser dette, er et rigtig godt tegn og første skridt i retning af et bedre liv.


Du er nu aktivt i gang med at forandre den uhensigtsmæssige situation, du er kommet i – du vil videre - du vil have dit liv tilbage!


Undersøgelser har vist, at 50% af den succes der opnås ved at gå i terapi, kommer af selve erkendelsen af, at man behøver professionel vejledning, og af den aktive beslutning om at indlede et terapiforløb der skal forandre den situation, man sidder i - så du er allerede godt i gang!

 

Psykisk styrketræning


Jeg ser psykoterapi som psykisk styrketræning. De ”muskler” der skal til, for at du kan håndtere livet, kan trænes og vedligeholdes. Psykoterapi er en videnskabeligt baseret psykologisk samtalebaseret træningsform, hvor du gennem regelmæssige samtaler hos en uddannet psykoterapeut i kortere eller længere tid, gradvist opbygger følelsesmæssig styrke til at mestre de ting i livet, du finder svære.


Psykoterapi hjælper dig til at blive mere bevidst om dig selv og dine reaktionsmønstre. Gennem forløbet bliver du opmærksom på dine måder at interagere med andre mennesker på – både i jobsituationer, i privatlivet og i det offentlige rum. Derved lærer du via psykoterapien at handle mere hensigtsmæssigt i alle aspekter i dit liv. Du vil gradvis opleve, at modstanden i livet svinder ind, og at du kan ”løfte” større byrder, end du tidligere har kunnet, samtidig med at det du nu oplever som byrder gradvis forandres eller helt forsvinder.

Som i fysisk styrketræning opnår du de bedste resultater, når du får kyndig vejledning, har en god plan og arbejder målrettet og determineret. For at det skal lykkes for dig at nå dine mål med psykisk styrketræning, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas med din ”træner”. Der vil være vanskelige perioder i processen, hvor du måske får lyst til at give op, men det er ofte her, at der virkelig sker fremskridt og udvikling.

Når du oplever, at du har en professionel psykoterapeut ved din side, der ved, hvad du gennemgår, og som kan støtte dig med faglig kompetence, kan umulige, uudholdelige, utålelige oplevelser håndteres, og din indre styrke vil vokse. På den måde er psykoterapi med til at give dig større selvtilfredshed, livsglæde og gåpåmod.

Er du klar til at tage det næste skridt?
Lyder det du har læst inspirerende?
Er du klar til igen at fungere optimalt i dit liv?
Hvis ”JA” – så ring til mig på 41441746 og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan psykoterapi kan hjælpe dig med dine individuelle ønsker og behov.

 

Praktiske oplysninger, priser m.m

Om Michael Beha

•Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
•Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her