Samtaler med børn og unge

 

At være barn i vore dage kan være svært. Hvem kan man tale med, hvis der er noget der går én på?


Den ideelle situation er, at man har forældre eller andre voksne at tale med, om de ting der fylder i hverdagen. Men sådan er det ikke altid, og ofte er det ikke nok. Nogle gange er problemerne så omfattende, og trækker så dybe spor, at det kræver professionel hjælp at få barnet eller det unge menneske tilbage på ret køl igen.


At være forældre til et barn der har det svært, er ekstremt frustrerende. Man prøver og prøver, gør sit bedste, men mødes ofte af en mur af tavshed, gråd eller raseriudbrud. Den fastlåste situation og den medfølgende magtesløshed gør ofte, at frustrationen vokser hos både voksne og børn – en ond cirkel er begyndt.

 

Psykoterapi – et brud på den onde cirkel!


Psykoterapi er en vej ud af krisen og den onde cirkel. Barnet eller det unge menneske får via psykoterapeutiske samtaler sin egen private fortrolige voksne, der lytter på barnets præmisser, og for mange børn er det et vendepunkt i livet. Barnet får afløb for de mange frustrationer det går rundt med, og et frirum hvor det er OK at fortælle selv de dybeste hemmeligheder og bekymringer.


At benytte en traditionel psykolog kan for nogle være det rigtige valg, men for mange er det at blive tilbudt samtaler hos en psykolog, det samme som at blive gjort "syg i hovedet" og den unge nægter eller deltager i bedste fald modvillig.

 

Med min baggrund som psykoterapeut og coach tilbyder jeg samtaler til børn/unge fra 12 års alderen.

 

Samtaler der er nutids- og fremtidsorienterede, og som tager afsæt i de unges styrker og ressourcer, og har det klare formål at opbygge selvtillid og tro på fremtiden hos det unge menneske. Er der svære ting fra fortiden der spøger, kan disse blive taget op, når tiden er rigtig.

 

Giv dit barn og dig selv en ny start på livet - Kontakt mig på 41441746 og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan psykoterapi kan hjælpe dit barn i hans eller hendes personlige udvikling.

 

 

Praktiske oplysninger, priser m.m

Om Michael Beha

• Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
• Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her