Kom videre i livet med psykoterapi

At leve bevidst gør en forskel!


Når livet gør ondt, parforholdet knaser eller når der er problemer på arbejdspladsen er det let at miste overblikket og blive handlingslammet. Det faktum, at du nu læser dette kan være et skridt i retning af et bedre liv - du bestemmer!


Undersøgelser har vist, at 50% af den succes der opnås ved at gå i terapi, kommer af selve erkendelsen af, at man behøver professionel vejledning og af den aktive beslutning om at indlede et terapiforløb der skal forandre den situation, man sidder i - så hvad vil du?

 

At blive ét med Livet.


Psykoterapi er bevidsheds - og nærværs træning. De ubevidste mønstre der "spænder ben" for dig bliver synlige og du får igen kontakt med den du er. Gennem regelmæssige samtaler opbygger du gradvist indre ro, tillid og energi til at følge Livet.


Psykoterapi hjælper dig til at blive mere bevidst om dig selv og dine reaktionsmønstre.

Gennem forløbet bliver du opmærksom på dine måder at interagere med andre mennesker på – både i jobsituationer, i privatlivet og i det offentlige rum.

Du vil gradvis opleve, at modstanden mod Livet svinder ind og du begynder at "danse" med det istedet :-)

 

Kemi er afgørende - at du føler jeg er den rigtige samtalepartner for dig skaber trykhed og nærvær, som er nødvendig for at du kan tage det næste skridt.


Vil du videre? – så ring til mig på 41441746 eller send en mail, så finder vi en tid der passer dig :-)

 

Praktiske oplysninger, priser m.m

Om Michael Beha

• Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
• Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her