Fællesskab / individuel frihed

 

Nærhed og fællesskab kontra individuel frihed - det er ofte et tema, der fylder meget i et parforhold.


Det kan ofte være svært at forene fællesskabet og tosomheden, med den individuelle frihed som alle mennesker har brug for. Men bruges der tid på at afstemme jeres forventninger til hinanden og til parforholdet, er det muligt for begge parter at få deres ønsker opfyldt.


Det er en evigt løbende proces at investere tid og ressourcer i forholdet for at kunne forsætte sin personlige udvikling, samtidig med at forholdet udvikler sig i den rigtige retning.


At bruge et professionelt samtalerum hos en parterapeut til forventningsafstemningen giver hurtige, gode resultater, der fastholder og udvikler kvaliteten af jeres individuelle og fælles liv.


Parterapi omkring fællesskab og individuel frihed giver jer mulighed for at sætte ord på de vanskelige emner, der ellers let bliver undertrygt i en travl hverdag, og som dermed tit vokser sig store, og med tiden blive temaer, der kan ødelægge forholdet.


Invester i jeres kærlighed og hold den levende hele livet. Kontakt mig nu på 41441746 og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan parterapi kan hjælpe dig og din partner med at få det parforhold i ønsker - det er den bedste investering I nogensinde kommer til at gøre for jer selv og hinanden.


Praktiske oplysninger, priser m.m

Om Michael Beha

• Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
• Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her