Fremtid

 

Når vi skal bygge et nyt hus, ved vi alle, at det er smart at have en tegning, af det hus vi vil bygge.


I processen af at "bygge fremtiden" er vi ikke alle bevidste om, at det samme er tilfældet. Hverdagen og den virkelighed vi lever i er vores "hus". Vi lever i huset, og vi har mulighed for, at påvirke hvordan det ser ud nu og i fremtiden.


Men det er ikke nemt at få bygget drømmehuset. Det kræver hårdt arbejde, og ligesom i en hver anden byggeproces, er det fornuftigt at få hjælp af professionelle håndværkere. Derfor er professionel parterapi ofte en rigtig god investering i jeres fælles fremtid.


At bruge et professionelt rum, med professionelle fagfolk, til at udvikle et fælles billede af den virkelighed I sammen ønsker at skabe, kan være det vigtigste I gør for jer selv og jeres fællesskab. Når I har et fælles billede af jeres ønskefremtid, så trækker I i den samme retning,  og sandsynligheden for at det lykkes for jer stiger markant.


Skab en fælles vision for jeres liv og få overraskende meget mere glæde i hverdagen. Kontakt mig nu på 41441746 og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan parterapi kan hjælpe dig og din partner med at få det parforhold i ønsker jer.


Praktiske oplysninger, priser m.m

 

Om Michael Beha

• Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
• Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her