Iværksætter coaching

 

Går du med en drøm om at blive selvstændig eller er du i gang med at etablere din egen virksomhed?

Om det er det ene eller det andet, så er det sikkert uafklarede spørgsmål der har bragt dig ind på denne side – spørgsmål du ønsker et svar på.

I afklaring-/opstart-/etableringsfasen af din nye virksomhed er der mange spørgsmål der melder sig og mange spørgsmål man ikke har tænkt, som ville være gode at få stillet.

Hvorfor benytte coaching i din iværksætter proces?

Når man overvejer at blive selvstændig betyder det ofte et identitetsskift fra lønmodtager, der har fast arbejdstid, fast løn og faste arbejdsopgaver, til en ny identitet, hvor du selv har ansvaret for ALT.
Du har nok en rigtig god ide´ som du er specialist i at udføre, men der følger meget andet med som du også skal tage vare på.

Ved at benytte dig af Iværksætter coaching vil du få kvalificeret sparring på dit projekt, blive udfordret på områder der begrænser din mulighed for succes og inspireret til forsat udvikling af din kerneydelse.

Med min teoretiske baggrund som Master i Organisatorisk Coaching og min praktiske erfaring som iværksætter ( Har bla. været med til at starte terapeutiske klinikker, kursted, opholdssted for unge, skoletilbud, catering virksomhed og medie virksomhed) kan jeg spare dig for mange af de fejl/ besværligheder der typisk kommer, når man er ny på et område og stimulere de kompetencer du skal leve af i fremtiden.

Gennem coaching vil du få frigjort mere energi, blive klarere på dit fokus – hvad er vigtigt og hvad er ikke vigtigt, få mere overblik over din proces og få svar på de spørgsmål der løbende melder sig. Kort sagt kan det hjælpe dig til at imødegå negativ stress og handlingslammelse som er noget af det mest destruktive for en iværksætter.

Vil du realisere din drøm? - så ring på 41 44 17 46 og tag et STORT skridt mod dit mål.

 

Om Michael Beha

• Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
• Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her