Karriere udvikling

 

Uanset hvor du er i dit professionelle liv, er det sundt og meget motiverende, at sætte spørgsmålstegn ved den retning du bevæger dig i. Det forhindrer at du gror fast, og sikrer at du er i konstant bevægelse, fremdrift og udvikling

Når du kan mærke, at energien i dit arbejdsliv er for nedadgående, når du føler at du ikke bliver udfordret eller når der ikke længere er udvikling og liv i din karriere, så er det tid til at gøre noget andet end du plejer – Det er tid til professionel karriere-coaching!

I mine år som professionel coach, har jeg hjulpet mange, der har ignoreret deres indre stemme og som følge af dette har oplevet alvorlige konsekvenser i deres karrieresituation.

Utilfredshed, Udbrændthed og invaliderende stress er nogle af de mest alvorlige konsekvenser, der opstår, hvis du tilsidesætter din indre stemme. Det er ofte et uoverskueligt projekt at komme på ret køl igen. Derfor er det vigtigt, at du følger disse simple råd:

• Lyt til dig selv
• Tag dig selv alvorligt
• Handl mens det stadig er et lille problem
• Fasthold glæden og spændingen ved dit karriereliv

For dig der ikke føler, at du har fundet din "rette professionelle hylde" endnu, kan det være en hjælp at tage afsæt i en lille test - du kan finde den på følgende hjemmeside:

http://www.jobindex.dk/cgi/typeindikator.cgi
(Kopier og sæt ind i adressefeltet på Google)

- prøv den og tag evt. svaret med til din næste samtale med mig - det kan give ny energi og retning for din karriere

Har du spørgsmål angående karriereudvikling, eller hvordan jeg kan forbedre dit professionelle liv, så kontakt mig nu på 41441746 og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan coaching kan hjælpe dig i din hverdag og på i udviklingen af din karriere

Praktiske oplysninger, priser m.m

Om Michael Beha

• Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
• Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her