Overgreb

 

Overgreb kan have meget forskellig karakter, men de mest almindelige er…

 

- Seksuelt
- Voldeligt
- Mobning
- Psykisk

 

Fælles for dem alle er, at hvis du har været udsat for overgreb af enten psykisk, seksuel eller voldelig karakter, er det yderst vigtigt at få talt med en professionel om det, at få åbnet op og gennem bearbejdning undgå at fortrænge oplevelsen.

 

I min praksis dukker ovenstående temaer op med jævne mellemrum, og ofte som en del at et terapeutisk forløb – det er derfor ikke unormalt eller tabubelagt at snakke om overgreb i den psykoterapeutiske behandling.

 

Personer der har været udsat for overgreb, er ofte plaget af både skam og skyld, over de hændelser de har været ofre for, og det er næsten umuligt at fortælle nogen om overgrebene. Ikke desto mindre er det det, der skal til, hvis man igen skal kunne leve et normalt liv.

 

Som i de øvrige terapeutiske samtaler er processen nænsom, empatisk og ærlig - i denne sammenhæng sættes hastigheden yderligere ned, for at give stressen mulighed for at forlade kroppen, så der ikke bliver tale om en negativ oplevelse der afsætter mere stres.

 

Du behøver ikke være offer for et overgreb resten af livet, - psykoterapeutiske samtaler kan gøre en forskel.

 

Kontakt mig på 41441746 og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan psykoterapi kan hjælpe dig med at komme oven på  efter et overgreb og blive et helt menneske igen.

 

Praktiske oplysninger, priser m.m

 

Om Michael Beha

• Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
• Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her