Sorg

 

Det tager tid at sørge - tid vi ikke har særlig meget lyst til at bruge, for det gør ondt. Vi vil helst bare videre med livet på bedste måde. Men hvis man ikke får bearbejdet sorgen, kan den ”sætte sig” og blive ved med at skabe problemer i livet.


Ved at benytte psykoterapi til at hjælpe sorgprocessen på vej, kommer du hurtigere og mere helstøbt igennem sorgprocessen. Sorgbearbejdelsen bliver sat i system, og det bliver lettere at leve samtidig.


Min sorgterapi tager altid udgangspunkt i det enkelte individ, og foregår altid i dyb respekt for den person du har mistet. Psykoterapien giver plads til kærligheden, samtidig med at den lader dig mærke og bearbejde smerten, således at du på naturlig vis kan slippe det, der var engang. Jeg forbereder dig på din nye livssituation, og hjælper dig med at tilpasse dig og acceptere livet.


Når sorgen bliver ved med at opsøge dig, er det på tide at gøre noget nyt. Kontakt mig på 41441746 og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan psykoterapi kan hjælpe din personlige sorgbearbejdelse.


Praktiske oplysninger, priser m.m

Om Michael Beha

• Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
• Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her