Utroskab

 

Hvis utroskab har ramt jeres forhold, er tiden kommet til dyb eftertanke. Der er en mængde spørgsmål der trænger sig på, og der skal tages nogle store og potentielt livsændrende beslutninger.


Skal I leve videre sammen, eller er utroskaben et tegn på, at I ikke mere er gode for hinanden?


Under alle omstændigheder er det et tidspunkt i jeres individuelle liv, hvor I skal finde en ny mening for jer selv, og for det fællesskab I er en del af.


Det kan godt være overvældende at stå med alle disse beslutninger, og det store ansvar der følger med. Derfor er parterapi omkring utroskab altid velvalgt. I får en uvildig neutral samtalepartner, der kan hjælpe jer med ikke kun at finde svarene, men også at stille de vigtige og ofte meget svære spørgsmål, som f.eks….


•    Hvorfor skete det?
•    Hvad kan du/I lære af det?
•    Er det muligt at tilgive jer selv og den anden?
•    Kan utroskab blive afsættet til et dybere og mere tilfredsstillende kærlighedsliv?

 

Der er meget på spil, og det stiller store krav til jer begge. Med professionel hjælp kan det lykkes at finde indsigt og styrke til at tage de rigtige beslutninger og under alle omstændigheder få noget positivt ud af situationen.


Lad ikke en smertelig oplevelse som denne, være en sten i dit følelsesliv der ikke er bearbejdet - den vil påvirke dig resten af dit liv!


Kontakt mig nu på 41441746 og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan parterapi kan hjælpe dig og din partner med at komme videre efter utroskab.

Praktiske oplysninger, priser m.m

 

Om Michael Beha

• Medlem af Dansk Psykoterapeut
Forening (MPF)
• Master i Organisatorisk
Coaching (MOC)

 
Læs mere
Om Michael Beha


Kontakt og hør mere

Telefon: 41 44 17 46
Mail:
Michael@michaelbeha.dk
 
Eller kontakt mig direkte her